Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

МИКРОФЕРМИТЕ – ОТЛИЧНИЯТ СЕМЕЕН ИЛИ ЧАСТЕН БИЗНЕС ЗА СВОБОДНИ ХОРА

Търсите малък бизнес за Вашето семейство?

Интересувате се от бизнес след пенсиониране?

Искате да работите на непълно работно време и да печелите разумно за Вашите усилия?

    Микрофермите са отлична опция за всеки от тези сценарии. В допълнение към печалбите, които можете да имате, работейки чрез аквапоника, отглеждането на рибата и на растенията е приятно и възнаграждаващо. Превъзходната продукция от прясна риба и свежи зеленчуци, които ще произвеждате и продавате ще допринесе за по-доброто Ви благосъстояние. Микрофермите, които предлага „Аквапоникс България" са перфектният начин за всички начинаещи да създадат печеливша аквапанична ферма.

  Нашите партньори ‘Nelson and Pade’, Inc.® първоначално проектират микрофермите, за да покрият критериите на Програмата за микрокредитиране на Агенцията за земеделски услуги в САЩ. Микрофермите обаче стават толкова популярни в цял свят, че сега американските специалисти произвеждат три MicroFarms, за да отговорят на търсенето на различни нива на производство и на инвестиции. MicroFarms са предназначени за непрекъснато и изгодно отглеждане на храна през цялата година.

 

Символи на ефективна и печеливша аквапоника

   Ако се интересувате от започването на бизнес с аквапоника микрофермите са идеалният начин. MicroFarms използват доказания дизайн Clear Flow Aquaponic System®, за да създадат рентабилно начинаещо търговско аквапонично начинание.

   MicroFarm 1 е страхотна система за аквапоника, особено ако искате да отглеждате разнообразие от култури, които да се продават на местни или фермерски пазари.

  MicroFarm 2 е един отличен и достъпен начин да започнете с аквапоничен бизнес. Като пълен пакет MicroFarm 2 включва: система, оранжерия, аксесоари, обучение и поддръжка.

 MicroFarm 3 е проектирана да бъде високопроизводителна и много печеливша аквапонична ферма. MicroFarm 3 включва усъвършенстваната система за разсаждане на растенията за най-ефективно оползотворяване на вътрешното пространство при нарастващо производство. Лехите с пълна дължина позволяват на производителите да прилагат супер ефективния метод на „конвейерна лента” за отглеждане на листни зеленчуци, придвижвайки саловете с растения напред, когато станат готови.

 

Забележително производство на закрито с MicroFarms

   На площ от 125 m² до 178 m², тези ефективни и печеливши системи могат да бъдат създадени почти навсякъде. Годишната продукция е от 7560 до 20 900 марули и от 440 kg до 592 kg риба. Работните часове са от 2 до 4 за MicroFarm 1 и 2 и от 4 до 6 за MicroFarm 3. Нашите аквапонични MicroFarms са идеални за производство на закрито, независимо дали в оранжерия или в сграда. Предлагаме системите в пълен комплект с високоефективни оранжерии за всичките три предложения на MicroFarms на достъпни цени.

Please reload

Recent Posts

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now