АКВАПОНИКС БЪЛГАРИЯ

 „А И Б” НА АКВАПОНИКС КУЛТУРАТА НА БАЛКАНИТЕ

 През 2016 г. ние стартираме своята дейност с търговско дружество и Сдружение с общественополезна дейност. „АКВАПОНИКС БЪЛГАРИЯ” ЕООД е първата българска фирма, която предлага иновационната технология аквапоника в отделните й конфигурации. Оборудването, технологията и специалната патентована система – Clear Flow Aquaponic Systems® със ZDEP® са разработени от най-проспериращата компания в Америка за аквапоника – ‘NELSON AND PADE INC.®’.

   „АКВАПОНИКС БЪЛГАРИЯ” ЕООД е изключителен оторизиран дистрибутор на технологията за България и за Балканските страни. Притежава споразумение с NELSON AND PADE INC.®’ за изключително разпространение на търговските марки на американската компания за:

 • Clear Flow Aquaponic Systems® със ZDEP®  комерсиални и домашни системи и микроферми по дизайнерски спецификации.

 • Допълнително оборудване – системи за развъждане на рибите и растенията и системи за пречистване на рибите.

 • Консумативи и оборудване:
  • нарастващи доставки;
  • аквапонично оборудване;
  • оборудване за изпитване и наблюдение.

 • Обучение и услуги:
  Aquaponics Master Class®;
  • Програма за продължаващо обучение;
  • Ръководство за монтаж;
  • Планиране на проекти;
  • Консултиране.

 • Отглеждане и продажба на риба и зеленчуци, следващи стандартните оперативни процедури на 'NELSON AND PADE INC.®’.

 • Подкрепа на своите клиенти по технология и процедури, които използват ‘NELSON AND PADE, INC.®’.

  Маркетинговата програма на българската фирма поставя акцент върху научните изследвания в областта на здравословното хранене и качеството на продукцията от аквапоничните оранжерии.

ЕКИП

  Екипът на АКВАПОНИКС БЪЛГАРИЯ се състои от мениджър и ветеринарен лекар. През 2016 г. Виктор Данков и д-р Милена Кръстанова преминават специално обучение по аквапоника в САЩ. Вземат участие и в Годишната регионална конференция по въпросите за аквакултурите в щата Уисконсин. Специалистите притежават компе-тентност и сертификати по аквапоника.

Виктор Данков

 Индустриален мениджър, юрист. Управител на дружеството „АКВАПОНИКС БЪЛГАРИЯ” ЕООД.

Д-р Милена Кръстанова

  Ветеринарен лекар, журналист. Гл. експерт в Българската агенция по безопасност на храните и гл. редактор на професионалното списание „Ветеринарна сбирка”. Председател на Сдружението с нестопанска цел „АКВАПОНИКС БЪЛГАРИЯ”. Мениджър „Маркетинг и комуникации” на дружеството „АКВАПОНИКС БЪЛГАРИЯ” ЕООД.

  „Посещението в САЩ ни даде възможност да се запознаем с органичните методи на производство в градска среда (Local Food System). Наблюдавахме съчетаване на разнообразни биологични производства, в т.ч. отглеждане на растения, гъби и аквакултури, вътрешна зеленчукова градина, хидропоника и аквапоника при оптимално използване на сградата. Получихме много практически съвети. Възможността да присъстваме на Конференцията ни помогна да вникнем в проблемите, които съществуват в производството на аквакултури в тези региони. Теоретичните лекции, по време на обучението в ‘NELSON AND PADE INC.®’, ни убедиха в значимостта на иновативната технология аквапоника, а практическите упражнения ни дадоха основание да се възползваме от знанията си и всеки да ги приложи, спрямо специалността си в „АКВАПОНИКС БЪЛГАРИЯ”.”

ПАРТНЬОРИ

   Най-проспериращата компания в Америка за аквапоника, която съдейства на хората да бъдат успешни в производството на биохрани.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now